top of page

Service

Van ontwerp tot plaatsing

Binnen Keukens aan de Maas vinden we het belangrijk dat de aanschaf van jouw nieuwe keuken op een plezierige en onbezorgde manier verloopt. Wij gaan er namelijk samen met jou voor zorgen dat jouw aankoop een reis is die van begin tot eind een succes is. Het aanschaffen van een nieuwe keuken mag namelijk een feestje zijn waar je met een prettige manier op terug kan kijken. Om die reden willen we je alvast inzicht geven in de stappen die we samen gaan doorlopen tijdens onze reis.

1. Kennismaking

Een persoonlijke benadering en gastvrijheid vinden wij erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat de aankoop van jouw nieuwe keuken een succes wordt dan begint dit bij een uitgebreide kennismaking tussen beide partijen. Bij Keukens aan de Maas ben je namelijk geen alledaagse klant. 

2. Ideeën uitwisselen

Nadat we elkaar beter hebben leren kennen kunnen we gerichter met elkaar aan de slag. Je hebt vast al nagedacht over jouw nieuwe keuken en welke ideeën je hierbij hebt. Samen kunnen we gaan bekijken wat voor mogelijkheden er zijn bij onze verschillende type keukens. 

3. Ontwerpen

Nadat we jouw stijl, materialen en andere wensen op een rijtje hebben, starten we met het ontwerpen van de keuken. Als je een plattegrond hebt met de maatvoering van jouw huidige keuken zijn deze van harte welkom.

4. Aankoop

Zodra het ontwerp helemaal naar wens is kan de offerte worden opgemaakt. Het prettige van onze service is dat je hiervoor niet een nieuwe afspraak hoeft in te plannen. Onze adviseurs zorgen ervoor dat de offerte namelijk direct wordt opgesteld. Nadat je nog hebt kunnen genieten van een kopje koffie is de offerte al voor je klaar. Keukens aan de Maas staat bekend om haar snelle levering. Om die reden kan er tijdens de aankoop van jouw keuken direct een datum worden afgesproken voor de levering en montage van jouw nieuwe keuken.

5. Voorbereidingen

Een week voor de levering en montage van jouw nieuwe keuken neemt een van onze adviseurs telefonisch contact met je op om alle zaken nogmaals door te spreken. De datum van levering en montage zullen nogmaals aan je bevestigd worden via de mail, zodat er geen misverstanden ontstaan. 

 

Voordat jouw nieuwe keuken geplaatst kan worden dient de oude keuken verwijderd te zijn. Zorg er daarnaast voor dat de ruimte schoon en leeg is. Op deze manier kunnen onze installateurs al hun spullen kwijt om vervolgens direct aan de slag te gaan. En kun jij snel genieten van jouw nieuwe keuken!

6. Levering & montage

Het monteren van jouw nieuwe keuken neemt grofweg een hele werkdag in beslag.

U kunt de installateurs dan ook tussen 07.30 en 8.00 uur bij je voor de deur verwachten. De installateur neemt nogmaals alle onderdelen van jouw nieuwe keuken met je door. Zodra alles klopt gaan zij aan de slag met de montage. 

bottom of page